Enver Bayram Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı

Çerkezköy Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi ve Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı

Enver Bayram Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı
14 Şubat 2017 Salı 10:27

YARDIMCI SAYISI 5’E YÜKSELDİ
Bilindiği üzere Çerkezköy Belediyesi’nde 3 memur (Mustafa Gümüş, Esengül Güven, Kemal Gümüş) ve 1 siyasi (İmdat Özgör) Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Başkan Yardımcısı sayısı 4 olan Çerkezköy Belediyesi’nde CHP’li bir meclis üyesi daha bu göreve getirilerek sayı 5’e yükseltildi.
ENVER BAYRAM BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Çerkezköy Belediye Başkanlığınca alınan karar doğrultusunda Çerkezköy Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi ve Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi’nin 5’inci Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Bayram, Belediye Hizmet Binası’nın 3. katında vatandaşa hizmet verecek.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cerkezli - 7 yıl önce
Çerkezköy halkı için güzel kazanım sevindim omurgalı ve karakterli insanlara ihtiyacı var cerkezkoyumuzun inşAllah vekil olarak da görmek isteriz
Avatar
Fırat Furan - 7 yıl önce
Enver abi Yen'i görevin hayırlı olsun