Eylül ayı meclis toplantısının 2. oturumu yapıldı

Çerkezköy Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının ikinci oturumu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi

Eylül ayı meclis toplantısının 2. oturumu yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Eylül 2019 Cuma 11:27



GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarına havale edilen konular görüşüldü. Gündem maddeleri ilgili komisyonların tavsiye kararları doğrultusunda kabul edildi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Eylül ayı Meclis toplantısının birinci oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen Stratejik Plan hakkındaki gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. 2020-2024 Stratejik Planı’nın Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Stratejik Plan’ın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
OTURUMLAR TAMAMLANDI
Toplantıda daha sonra birinci oturumda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen “Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 27.08.2019 gün ve 1054 sayılı Terk” hakkındaki yazısı ile “Plan ve Proje Müdürlüğünün 26.08.2019 gün ve 14 sayılı Plan Notu Değişikliği” hakkındaki yazısı görüşüldü. İlgili gündem maddeleri de komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi.   
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.