Feci kaza 1 ölü 3 yaralı

Çerkezköy Cezaevi Kavşağı’nda gerçekleşen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı

Feci kaza 1 ölü 3 yaralı
07 Haziran 2016 Salı 20:20

KARŞI ŞERİDE UÇTU

Salı günü saat 19.00 sularında gerçekleşen kazada, Kapaklı istikametinde seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen tır 3 aracı birden biçerek karşı şeride uçtu. Edinilen bilgilere göre Kapaklı istikametinde seyreden Sadettin Ç. Yönetimindeki 34 ZL 0284 plakalı tır, Çerkezköy istikametinde seyreden Serkan Z. Yönetimindeki 34 FKF 90 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ters şeride uçan tır daha sonra kırmızı ışıkta beklemekte olan Sadrettin A. Yönetimindeki kamyonu ve Caner K. Yönetimindeki otomobili de biçti.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Gerçekleşen kazada ağır yaralanan Serkan Z. 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.