Gabralı Otel'de değişim tamam

On yılı aşkın süredir Çerkezköy halkına ve misafirlere hizmet veren Gabralı Otel, yaklaşık bir buçuk yıllık renovasyon çalışmalarının tamamlanması ile birlikte görsel açıdan çok daha iyi bir görünüme kavuşurken, yenilenen birimleri ile daha kaliteli hizmet sunmaya hazır.

Gabralı Otel'de değişim tamam
20 Eylül 2011 Salı 00:00

On yılı aşkın süredir Çerkezköy halkına ve misafirlere hizmet veren Gabralı Otel, yaklaşık bir buçuk yıllık renovasyon çalışmalarının ardından yenilenmiş görünümü ve birimleriyle daha kaliteli hizmet sunmaya hazır.
Odalarından lobiye, fitness salonundan Türk Hamamı'na kadar baştan aşağı yenilenen Gabralı Otel’in oldukça şık dizayn edilen Restaurant Cafe-Bar’ı da dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.
Yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Otel Müdürü Bahadır Atlı, "Çerkezköy halkı ve misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için yaklaşık 1,5 yıl süren renovasyonumuzu tamamladık" derken, diğer hizmetler hakkında da açıklamalarda bulundu.
DAHA İYİ HİZMET DÜŞÜNCESİ İLE HAREKET ETTİK
Geride bıraktığımız yıllarda, sektördeki gelişmelerin hızlı bir şekilde ilerlediğine dikkat çeken Bahadır Atlı, "Biz de hem sektörün gerektirdiği yenilik doğrultusunda, hem de Çerkezköy halkı ile misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için yaklaşık 1,5 yıl süren renovasyonumuzu tamamladık. Çalışmalarımız odalarla başladı. Ardından fitness-spa, masaj odası, Türk Hamamı, resepsiyon ve lobi ile devam etti. Son olarak da restaurantımızdaki dekorasyon çalışmalarını bitirdik ve otelin iç renovasyonunu tamamlamış olduk" diye konuştu.
Atlı ayrıca, "Her geçen gün gelişen ve güzelleşen Çerkezköy’de biz de yerimizi almak istediğimiz için böyle bir değişliğe gittik" ifadelerine yer verdi.
OLUMLU TEPKİLER BİZİ MUTLU EDİYOR
Resepsiyonda da görsel değişiklikler yaptıklarını hatırlatan Atlı, gerek misafirlerden gerek de çevreden gelen tepkilerin olumlu olduğunu dile getirirken, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini belirtti ve "Gelen bu olumlu tepkiler bizim doğru şeyler yaptığımıza olan inancımızı arttırıyor" dedi.
BİRBİRİNDEN FARKLI HİZMETLER MEVCUT
Atlı, yenilenen restaurantlarında Lig Tv yayınının yanı sıra, ‘Mantı günü’, ‘Fasıl günü’ gibi özel günler düzenleneceğini kaydederken, açık büfe kahvaltının da hergün vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade etti.
Fitness-spa Merkezi için üyelik sistemi dışında günlük kullanım olduğunu da söyleyen Atlı, "Otelimizde ayrıca dans, pilates ve yoga dersi de veriyoruz" diye kaydetti.
YENİLİKLER DEVAM EDECEK
Atlı son olarak, otelin dış görünümüyle alakalı yeniliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.