Gazilerden Kaymakama ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz. Bu makamlarda oturuyorsak sizlerin sayesinde bu mümkün oluyor. Sizler için ne yapsak doğrusu azdır. Bir kez daha hepinize sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi

Gazilerden Kaymakama ziyaret
06 Ekim 2015 Salı 17:20

 ÇİÇEK VE TABLO HEDİYE ETTİLER

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, temsilcilik üyeleri ve eşleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen teşekkür ziyaretinde Hasan Hüseyin Yarlıgan ve eşi, Kaymakam Kubilay’a çiçek ve tablo hediye ederek katkılarından dolayı kendisine teşekkürlerini sundular.

BİZLER BİR AİLEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, ziyarete gelen heyete teşekkürlerini sunarak, “Türkiye muharip gaziler derneği Çerkezköy temsilcisi başkanımızın ve katılımcıların ziyareti beni çok memnun etti. Gaziler gününden önce sizleri ziyaret ettiğimizde Hasan bey böyle bir niyetleri olduğunu ifade etmişlerdi. Bunu da gerçekleştirdikleri için de teşekkür ediyorum. Burası sizin makamınız sizin yeriniz. Sizleri burada ailece görmekten çok memnun oldum. Tüm şehit yakınlarımız ve tüm gazilerimiz ile aileleri bizim kendi ailemizden hiçbir farkı yok. Bizlerde sizlerin ailelerinin bir parçasıyız. Her zaman sizlere sonsuz şükranlarımızı arz ediyorum. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz” dedi.

SİZİN SORUNUNUZ BİZİM SORUNUMUZDUR

Bu makamlarda oturuyorsak sizlerin sayesinde bu mümkün oluyor diyerek konuşmasını sürdüren Kaymakam Kubilay, “Sizler için ne yapsak doğrusu azdır. Bir kez daha hepinize sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler bir aileyiz ve sizleri görmekten son derece mutlu oluyoruz. Her zaman yanınızdayız ve bir telefon kadar uzaksınız. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur” açıklamasında bulundu.

BİZLERİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMIYOR

Kaymakam Metin Kubilay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından söz alan Türkiye Muharip gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise, “Sayın Kaymakamımıza Şehit yakınları ve gazilerimize 19 Eylül ardından gelen kurban bayramında yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bizler bir aileyiz. Her zaman her törende sizlerin yanındayız. Şehitlerimize Allahtan  rahmet diliyoruz. Her gün bir şehit haberi geliyor. Acı olaylar ve olmaması gerekiyor ama maalesef olmazsa olmazlardan biri, onlar bize saldırdığı sürece bizlerde karşılık veriyoruz. Televizyonda seyrettiğim zaman çok huzursuz oluyorum” diye konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ KATKILARINIZ VAR

Ziyaretin sonunda yeniden konuşan Kaymakam Metin Kubilay, “İlçemizde yapılan tüm önemli etkinlikte de bizlerin yanında yer alıyorlar. Hem moral desteği veriyorlar hem de birlik beraberliğin perçinlenmesinde katkıda bulunuyorlar. Gazilerimiz çocuklarımıza milli şuurun aşılanması noktasında çok önemli katkıları var. Kıbrıs konulu konferanslar düzenlediniz ve olayı bizzat yaşamışlardan sunum yapıldı. İlçem ve öğrencilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizde bizleri gururlandıran milli birlik ve beraberlik noktasında çok önemli katkılarınız var” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.