Gözler Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda

64 hektarı Çerkezköy, 480 hektarı ise Silivri sınırlarında olmak üzere toplam 544 hektar üzerine konumlandırılması planlanan kömürlü termik santral için Silivri’de Ak Partili ve Cumhuriyet Halk Partililerin de katılımı ile ortak eylem düzenlendi. Çerkezköy’de ise başta Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz Termik Santral’e Hayır derken, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığ ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekillerinin konu ile ilgili herhangi bir tavır sergilememesi gözlerden kaçmıyor

Gözler Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda
28 Şubat 2017 Salı 14:51

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Silivri’de bir araya gelen CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, eski İstanbul Çevre İl Müdürü Yavuz Çengel, Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarıma elverişli alanda kurulacak termik santralin çevre katliamına yol açacağını savundu.

MERAK KONUSU OLDU

Silivri’de ortak gerçekleştirilen Silivri Çevre Derneği’nin çağrısı üzerine Silivri sahilinde ’Termik Santrala Hayır’ sloganı altında ’Serbest Kürsü’ adı verilen eylem sonrasında gözler Çerkezköy’e çevrildi. Konu ile ilgili Çerkezköy Belediyesi’nin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Milletçi Hareket Partisi’nin Termik Santral’e Hayır hakkındaki açıklamaları ve ortak söylemlerine Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı ve Ak Partili Tekirdağ Milletvekilleri’nden herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin - 7 yıl önce
15 temmuzda bütün çerkezköy meydan ve kışla önündeydi.şimdi sağ olsunlar ödül olarak termik santral verdiler.sağ olsunlar
Avatar
.. - 7 yıl önce
Çerkezköy akp nin çerkezköye şimdiy kadar ne faydaları olduki? adamlar tek parti oldukları halde sırf chp ye muhalefet olsun diye çerkezköy için zırnık kadar bir iş yapmadılar. sırf chp ye muhalefet olsun diye adamlar okulun bahçesine kadar girecek santrale evet diyor. gerekçe neymiş? enerji lazımmış!
Avatar
huseyin - 7 yıl önce
SAYIN CUMHURBAŞKANI İBB BAŞKANIYKEN NİYE MİLLETİ DOĞALGAZ KULLANIN DEDİDE.ŞİMDİ TERMİK SANTRALİ SANAYİNİN BAŞINA YAPIYOR.İLGİNÇ
Avatar
esnaf - 7 yıl önce
Kapaklı-çerkezköy minibüs ücreti 2.50 tl olmuş.memura %4 zam,minibüse %25 bunu yapanların Allah korkusu yok!öyle siyasi şov için sabah köy camilerinde namaz kılmakla olmuyor.kadir efendi bu vicdansız minibüs zammının hesabını seçimde vereceksin.haram olsun sana verdiğim oy!ellerim kırılsaydı da o oyu sana vermeseydim...vicdansızlar....
Misafir Avatar
?? - 7 yıl önce @esnaf
kadir efendimi benzini mazotu zamlandırmış, doları uçurmuş? o arabaya sumu doduruluyor? arabayı süren adamın evine götürdüğü ekmek bedavamı? bi soru daha soriyim senin kafan yerindemi ayıkmısın?
Avatar
huseyin - 7 yıl önce
ÇERKEZKÖYÜN HAVASINI DEĞİŞTİRDİK.ne güzel kömür kokuyor.oh oh durmak yok çalışmaya devam.
Avatar
gökşen - 7 yıl önce
Kömür yakarak elektrik üretmek 50 km. çevresinde yaşayan insanlara direk zarar verir.
Ayrıca atmosferde karbon artışı yaparak küresel iklim değişikliği yolu ile tarım ve hayvancılığı pahalı hale getirir dolayısı ile gıda fiyatları artar.
"Hayır bu zararları yoktur" diyenlere kömür yakmak zarar vermiyorsa herkes zararsızdır diye inansın, kurtulsun o zaman?