Hiçbir şey onları durdurmuyor

Ülkemizde art arda gelen birçok felaket olmasına rağmen onları hiçbir şey durduramıyor.

Hiçbir şey onları durdurmuyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Ağustos 2021 Çarşamba 17:38

Ekonomik  kriz, kovid-19 salgını, sel  ve ardından gelen yangın felaketleri  hiçbir şekilde düğün yapanların çevreye verdikleri rahatsızlığın azalmasına engel olamıyor.
Düğün yapanların Çerkezköy’ün her tarafı kazılmış ve trafik sorunu en üst seviyeye çıkmışken araç konvoyu yapmaları,  bu kadar sorunun üstüne tuz biber oluyor.
Özellikle Çerkezköy’ün ana caddelerinde devam eden çalışmaları bile dikkate almayan konvoycular zaten sorunlu işleyen trafiği içinden çıkılmaz hale getiriyorlar.
Üst üste gelen felaketler neticesinde vatandaş burnundan solurken, sokak düğünü yapanlar gündüz verdikleri rahatsızlık yetmezmiş gibi, gece geç vakitlere kadar yüksek sesli müzik yayını yapıp sadece düğünün olduğu yeri değil arka sokakları da gürültüye maruz bırakıyorlar.
Her şeyi hiçe sayan bazı düğüncüler de işi iyice azıtıp yangınlara ve felaketlere davetiye çıkarırcasına önce havai fişek patlatıp ardından dakikalarca silahlarla havaya ateş ediyorlar.
Yetkililerin bu sorumsuzları herhangi bir kaza ve istenmeyen olaya neden olmadan engellenmeleri ve denetlemeleri   gerekiyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.