İmam Hatip Milli Eğitime kaldı!

Tekirdağ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği arasında imzalanan protokol ile yapılması planlanan 40 derslik İmam Hatip Lisesi'nin 2012 yılında görkemli bir törenle temeli atılmıştı. Ambardere'de yapılacak İmam Hatip Lisesi 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda öğrenci kabul etmeye başlayacaktı ancak henüz yarısı tamamlandı. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'na da yetişemeyecek olan İmam Hatip Lisesi'nin tamamlanması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilmesi bekleniyor

İmam Hatip Milli Eğitime kaldı!
15 Nisan 2014 Salı 08:00


Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Amberdere'de yaptırılan İmam Hatip Lisesi'nin tamamlanması zora girdi. Okulun tamamlanması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilmesi gündemde.
İMAM HATİP MİLLİ EĞİTİM'E DEVREDİLECEK
Görkemli bir temel atma töreni düzenlenen İmam Hatip Lisesi 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Sezonu'nda eğitime başlayacaktı. Ancak henüz yarısı tamamlanan İmam Hatip Lisesi'nin önümüzdeki yılda tamamlanması beklenmiyor. İmam Hatip Lisesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilmesi gündemde. İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne sonradan Başkan seçilen Sait Yazı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan okulun tamamlanması için destek istediklerini ancak henüz bu konuda bir cevap gelmediğini belirterek, olumsuz cevap alınması halinde tek çarenin okulun Milli Eğitim'e devredilmesi olacağını söyledi.
ÇTSO'DA TOBB'A GÖTÜRDÜ
Dernek Başkanı Sait Yazı'nın Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan istedikleri desteğin ise Oda yönetimi tarafından TOBB'a (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) yönlendirildiği öğrenildi. İki ay kadar önce TOBB'dan Çerkezköy'de yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için destek istendiği ancak bunun henüz karşılık bulmadığı öğrenildi.
PROTOKOL İMZALANMIŞTI
Tekirdağ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği arasında 2012 yılının şubat ayında Çerkezköy'de bir İmam Hatip Lisesi yapılması için protokol imzalanmıştı. İmzalanan protokol ile yapılması planlanan 40 derslik İmam Hatip Lisesi'nin yine 2012 yılının temmuz ayında görkemli bir törenle temeli atılmıştı. Ambardere'de yapılacak İmam Hatip Lisesi  2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda öğrenci kabul etmeye başlayacaktı. İmam Hatip Lisesi'nin protokol ve temel atma törenlerinde Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı yapan İsmail Karagöz daha sonra görevi Çerkezköy'ün yakından tanıdığı AK parti İlçe eski Başkanı ve AKP İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı'ya devretmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
açılış - 10 yıl önce
güzel kardeşlerimi acılışlar süper hata enkazlarınız çok kendimizi köntrol edelim.
Avatar
abdullah vural - 10 yıl önce
hep böyle oluyor zaten.adı vatandaş yaptırdı.dünya para verdik imam-hatipe.o paralarla öyle beş okul yapılırdı.