İnsanlığın bittiği nokta; çöpte bebek cesedi bulundu

Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi’nde ki bir sokakta çöp yığınının üzerinde halıya sarılı vaziyette yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Erkek olduğu öğrenilen bebek, olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcısının yaptığı incelemenin ardından Çerkezköy Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

İnsanlığın bittiği nokta; çöpte bebek cesedi bulundu
23 Kasım 2014 Pazar 15:32

KARTON TOPLAYAN BİR KİŞİ FARK ETTİ
Organize Emlak konutları İsmet Paşa mahallesi 47.sokak üzerinde bulunan bir çöp konteynırında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Saat 14.00’da karton toplayan bir kişi çöp konteynırı içerisinde küçük bir halı parçasına sarılı vaziyette hareketsiz şekilde bir bebekle karşılaştı. Ardından 155 polis ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri erkek bebeğin öldüğünü belirledi.

DEVLET HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDI
Olay yerine gelen Polis ekipleri sokağı güvenlik şeridiyle kapatıp olay yerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından bebeğin cansız bedeni, Kapaklı Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sokakta bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, mahalle sakinlerinin de ifadelerine başvurdu. Polis ekipleri ölmüş bebeği çöp yığınına kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hatice özkaya - 9 yıl önce
bunu yapan insanlık dışı kişilerdir hiç bir vijdan bunu kaldıramaz yazıklar olsun
Avatar
Ramazan KAYA - 9 yıl önce
bunu yapan vicdansız karektersiz adi yaratiklar allah belanizi versin..