Kapaklı Zabıtası Esnaf Denetliyor

Yaz aylarının gelmeye başlaması ile birlikte denetimlerini sıklaştıran Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri geçtiğimiz hafta kurulan Halk Pazarı'nda ve Pınar Bulvarı’ndaki esnafı denetledi.

Kapaklı Zabıtası Esnaf Denetliyor
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:35

HERŞEY DENETLENDİ

Halk Pazarı'nda Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri, Pazarcılar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte düzen, intizam ve etiket kontrolü yaptı.

Tezgah sıraları, açılan metre kare alanları ve satılan ürünleri denetleyen Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri kurallara uymayan esnafları uyararak herşeyin düzen ve nizamlara uygun olması gerektiğini belirtti.

UYGULAMALAR SÜRECEK

Pınar Bulvarı’ndaki esnaf denetimlerinde ise işyeri çalışma ruhsatları ve gıda satışı yapan dükkânlarda esnaf muayene kartları denetlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Komiser Yrd. Recep Küçük, denetimlerin devam edeceğini belirterek "Geçtiğimiz hafta Pınar Bulvarı'ndaki esnaflarımıza ve pazarcı esnafımıza rutin kontrollerimizi uyguladık. Gerekli görülen yerlerde esnaflarımızı uyarılarak kurallara ve nizamlara uyulması sağlandı.

Esnafımızdan ricamız herşeyin tam bir düzen içerisinde olup özellikle iş yeri ruhsatlarının tam ve eksiksiz olması. Aksi taktirde eksiği bulunan veya gıda yönetmeliğine aykırı davranışta bulunan esnaflarımıza yasal ceza uygulanmak zorunda kalacağız. Uygulamalarımız ve gerekli denetim ile kontrollerimiz belirli zamanlarda ve sık sık devam edecek" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.