Kapaklı'da şölen bugün

Kapaklı Belediyesi tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan sünnet şöleni bugün Kapaklı Futbol Sahası'nda gerçekleştirilecek. Saat 20.00'da başlayacak olan Sünnet Şöleni'nde halk oyunları gösterisi, havai fişek gösterilernin yanı sıra, gelecek olan sanatçılar davetliler için birbirinden güzel şarkılar söyleyecekler.

Kapaklı'da şölen bugün
31 Ağustos 2007 Cuma 09:42

16-22 Ağustos tarihleri arasında Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salonu'nda 102 çocuğu sünnet ettiren Kapaklı Belediyesi bu çocuklar için düzenleyeceği sünnet şöleni bugün 20.00'da başlayacak. Kapaklı Belediyesi olarak geçtiğimiz üç senede olduğu gibi bu senede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, bu senede geleneğimizi devam ettirdik ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirdik. 102 çocuğumuzun kesimleri Ağustos ayı içerisinde tamamladık. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum" dedi.

4. TOPLU SÜNNET ŞÖLENİNE DAVET

Bugün Kapaklı sahasında yapılacak olan 4. Toplu Sünnet Şölenine tüm vatandaşları davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Kapaklı'daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini bu akşam Kapaklı Sahası'nda yapacağız. Tüm halkımızı sünnet şölenimize bekliyoruz. Sünnet şölenimize sanatçı olarak Coşkun Sabah, Kader ve Baha katılacak ve sünnet şölenimize katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatacaklar" dedi.

4. TOPLU SÜNNET ŞÖLENİNDE NELER OLACAK

Kapaklı Belediyesi tarafından bu sene 4.sü düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni, açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşma yapmasının ardından sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verilecek. Kapaklı Belediyesi Folklor Ekibi'nin gösterileri ile devam edecek. Yapılacak olan havai fişikler gösterisinin ardından sanatçılar sahneye çıkacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.