Kent Konseyi, ÇTSO ve Esnaf odasını ziyaret etti

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti

Kent Konseyi, ÇTSO ve Esnaf odasını ziyaret etti
20 Ekim 2014 Pazartesi 08:21

BU BİNAYI ZORLUKLAR İÇERİSİNDE YAPTIK
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Yönetim Kurulunun ilk durağı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yeni binalarının da hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Yardımcılığı, Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu’nda görev yaptım. Bu binayı o zaman yönetimde iken çok zorluklar içinde yapmıştık. Ancak görüyoruz ki Süleyman Kozuva ve yönetimi göreve geldikten sonra yaptıkları çalışma ile birlikte binayı çok güzel hale getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

KOZUVA GENÇ BİR BAŞKANDIR
Karagöz konuşmasının devamında “ ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva genç bir başkandır. İnşallah uzun yıllar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına güzel hizmetler kazandırır. Kendi işlerini bırakıp ÇTSO’nun işleri uğraşması da ayrı bir başarıdır” diye konuştu.
 
İLK ÖNCE İŞ
Çerkezköy Kent Konseyi’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva” Bizler gelip geçiciyiz. İnşallah arkamızdan Allah razı olsun diyen kişiler bırakırız. Yapılan seçimde Çerkezköy ve Saray’da bulunan üyelerimiz bizleri seçtiler. Bizde elimizden geldiğince üyelerimize hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda şuan yüzde 51’i geçtik ama yüzde 100’e ulaşmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İlk önce işim sonra eşim diyerek çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

ÇERKEZKÖY’DE TİYATRO OLMAZSA OLMAZLARDAN
Çerkezköy Kent Konseyi’nin güzel çalışmalara imza atacağını kaydeden Serkan Karagöz ”Tiyatro Grubu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok kurumdan gelen arkadaşlarımız tiyatro grubuna büyük ilgi gösterdiler. O insanları gördükten sonra Çerkezköy’de tiyatronun olmazsa olmazlar arasında yer alacağını düşünüyorum. Bu konuyla ilgili Belediye Başkanımız Vahap Akay’dan da destek isteyeceğiz. Kurumlarımızın da desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

%51 DİLENCİ GİBİDİR
Kent Konseylerine, Belediyelerden bütçe ayrılması gerektiğini belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “ Kent Konseyleri yüzde 51’i dilenci gibidir. Çünkü kendilerine ait bütçeleri bulunmamaktadır. Sizler beni yanlış anlamayınız. Belediyelerin bu konuda Kent Konseylerine bütçe ayırmaları gerekiyor. Çünkü Kent Konseyleri her hangi bir ihtiyaç durumunda Belediyelerden destek alıyorlar” ifadelerini kullandı.

BOZDAĞ, GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra ise Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kent Konseyine teşekkür eden Bozdağ “ Torba Yasa ile ilgili yapılan yapılandırmalardan dolayı işlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz kardeşimize görevinde de başarılar diliyoruz” dedi.

ALİ BOZDAĞ, ADAY OLMAMI SAĞLAYAN KİŞİDİR
Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın, Kent Konseyi Başkanı olmasında kendisinde emeği olduğunu dile getiren Serkan Karagöz ise şöyle konuştu; “ Ali Bozdağ Başkanlığı bana yıkan birisidir. Bu konuda ısrarcı olan ve benim bu görevi daha iyi yapacağımı söyleyip aday olmamı sağlayan kişidir. Bizde Kent Konseyi olarak yapacağımız hizmetlerle bizlere güvenenleri boşa çıkarmayacağız” dedi ve ziyaret daha sonra sohbet ortamında geçti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.