Konser ve halay etkinliği düzenlenecek

Kapaklı Cem Vakfı Şubesi, Başkan Hüseyin Taş, Yardımcıları Mehmet Çetin, Daimi Tavan, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Ali Kaya Bektaş ve Kapaklı Cem Vakfı üyeleri ile birlikte konser ve halay etkinliği düzenleyecek

Konser ve halay etkinliği düzenlenecek
05 Şubat 2014 Çarşamba 07:20

9 ŞUBAT’TA KAPALI SPOR SALONUNDA
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlik 9 Şubat Pazar günü saat 14:00’da başlayacak. Düzenlenecek olan etkinlikte konser için sahne alacak olan sanatçılar, Grup Yorum’un solisti Hilmi Yarıcı, Hüseyin Yoleri, Grup Canlar ve davul zurna ekibi olacak. Etkinlikte konser ile birlikte halay etkinliği de düzenlenecek. Yapılacak olan ekinlik hakkında konuşan Kapaklı Cem Vakfı Şube Başkanı Hüseyin Taş “ Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, gençlerimizin de taleplerine cevap vermek adına böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Düzenleyeceğimiz bu etkinliğe tüm halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 10 yıl önce
sayın ali kaya, meclis üyeliği adaylığını garantiye almak için gövde gösterisi yaparcasına konser de veriyorsun değil mi? bu arada siyaset öncesi cemevinin böyle siyasi işbirliklerinden uzak durması iyi olur. inanca siyaseti alet etmeyelim !!!