Kozuva’dan Somali’ye yeni bir yatırım daha

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Somali’ye havalimanından sonra bir de otel yatırımı yapıyor. 180 yatak kapasitesine sahip olacak olan otel, Somali Mogadişu Aden Abdulle Uluslararası Havalimanı’nın içerisinde yer alacak

Kozuva’dan Somali’ye yeni bir yatırım daha
19 Temmuz 2016 Salı 15:50

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÇALIŞMALARIN HIZLANMASINI TALEP EDİYOR
 
Somali’de yapılacak yeni yatırımla ilgili bilgiler veren Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda da ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Afrika’ya ağırlık vermesinden dolayı yatırımımızı buraya yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız her zaman yanımızda olduğunu ve otelin bir an önce tamamlanarak hizmete açılmasını talep ediyor.” dedi.
 
OTEL HAVALİMANI’NIN İÇİNDE OLACAK
 
Otelin, havalimanının içindeki güvenlikli bölgede inşa edildiğine dikkat çeken Kozuva, “Somali’de yatırım yapmak isteyen fakat güvenlik sebebiyle Somali’ye gelmeye çekinen işadamlarına büyük bir kolaylık sağlamış olacağız.” ifadelerini kullandı.
 
180 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP
 
Yaklaşık olarak 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan otelin 180 yatak kapasiteli olacağı bilgisini veren Kozuva, “Otelimizde 2 kral dairesi, 3 konferans salonu, spa, kapalı yüzme havuzu ve daha pek çok alanda hizmetlerimiz olacak.” diye konuştu.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.