Kültür Merkezi için ihaleye çıkılıyor

Çerkezköy’de yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin ihale tarihi belli oldu. Trakya’nın en büyük kültür merkezi olacağı düşünülen Çerkezköy Kültür Merkezi için 17 Mayıs 2017 tarihinde ihale yapılacak

Kültür Merkezi için ihaleye çıkılıyor
17 Nisan 2017 Pazartesi 13:13

TRAKYA’NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Tır Parkı’nın bulunduğu alana yapmayı planladığı Çerkezköy Kültür Merkezi için 17 Mayıs 2017 tarihinde ihaleye çıkılacak. Yapılacak kültür merkezinin Trakya’nın en büyük kültür merkezi olacağı düşünülüyor.
BAŞKAN ALBAYRAK SEÇİM VAATLERİNİ YERİNE GETİRİYOR
Projelerini Çerkezköy Belediyesi’nin hazırladığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Çerkezköy Kültür Merkezi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın seçim vaatleri arasında yer alıyordu.
KÜLTÜR MERKEZİ’NDE NELER OLACAK?
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tır Parkı’nın bulunduğu alana yapılacak olan Çerkezköy Kültür Merkezi’nin toplam inşaat alanı 11 bin 835 metre kare olacak. Merkezde 735 kişilik konferans salonu, 238 kişilik tiyatro salonu ve fuayeleri, 3 adet sinema salonu (195+87), İdari birimler, 5 adet cafe, kuyumcu, fotoğrafçı, çiçekçi, büfe, 9 adet sanat atölyesi, Teknik kütüphane, 3 plastik sanatlar sınıfı, 1 bilim eğitim sınıfı, 1 görsel sanatlar sınıfı ve 5 de derslik yer alacak. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.