Milli’den gazetecilere mangal jesti

Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını piknik organizasyonunda ağırladı. Organizasyonu daha önceden yapmayı planladığını ifade eden Milli, “gece gündüz demeden haber peşinde koşan gazeteci arkadaşlarımızı Ramazan da iftar programı ile ağırlamak istemiştim ama kısmet olmadı. Gün içersindeki yorgunluğunuzu atmanız adına piknik organizasyonunun daha uygun olacağını düşündüm. Beni kırmayarak geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi

Milli’den gazetecilere mangal jesti
28 Temmuz 2015 Salı 16:51

 BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ramazan ayında iftar programı ile basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi planlayan ancak programlardan müsait olamayan Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, piknik organizasyonu ile Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını konuk etti. Kızılpınar Kocameşe piknik alanında düzenlenen piknik organizasyonunda Muhtar Ahmet Milli basın mensuplarıyla yakında ilgilendi.

DAVETİMİ KIRMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Basın mensuplarına mangal ziyafeti sunan Kızılpınar Mahalle Muhtarı yaptığı açıklamada, “gece gündüz demeden haber peşinde koşan gazeteci arkadaşlarımızı öncesinde iftar programında ağırlamak istemiştim ama kısmet olmadı. Gün içersindeki yorgunluğunuzu atmanız adına piknik organizasyonunun daha uygun olacağını düşündüm. Bu kadar koşturmacanın ardından beni kırmayarak davetimi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

KIZILPINAR HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK

Basın mensuplarının Kızılpınar’da ki eksiklikler nelerdir sorusunu da cevaplandıran Milli, “vatandaşlarımızın tek sıkıntısı alt yapı ve bozuk olan yollar. Geçtiğimiz günlerde İller Bankası ve TESKİ’den gelen yetkililer alt yapıyla alakalı olarak gerekli incelemeleri yaptılar ve Eylül Ekim gibi alt yapı çalışmaları başlayacağı ifade edildi. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde de asfalt çalışmasının yapılacağı belirtildi. Alt ve üst yapı çalışmaları sona erdikten sonra da Kızılpınar halkımız rahat bir nefes alacak” dedi.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Kocameşe piknik alanında düzenlenen piknik organizasyonun gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, Muhtar Ahmet Milli ve basın mensupları sohbet eşliğinde bilgi alışverişinde bulundular.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.