Öğrenciler Başkan Akay'a soru sordu

İnci Narin Yerlici İlkokulu 4-B ve 4-C sınıfı öğrencileri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Akay’a yerel yönetimler ile ilgili merak ettikleri soruları yönettiler

Öğrenciler Başkan Akay'a soru sordu
16 Nisan 2015 Perşembe 18:26

 İnci Narin Yerlici İlkokulu öğretmenleri Ataman Taşdemir ve Erhan Demirkol ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden 4-B ve 4-C Sınıfı öğrencileri daha çok yerel yönetimler ve Belediye Başkanlığı ile ilgili sorular sorarken, ziyaretin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan okul bahçelerinin asfaltlanmasını ve oluşan çukurların kapatılması ile okul bahçesine oyun grubu istediler.

AKAY AÇIK YÜREKLİLİK İLE CEVAP VERDİ

Asfalt için öğrencilere hemen söz veremeyeceğini fakat oluşan çukurların sıcak asfalt ile doldurulacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, bir öğrencinin ‘Belediye Başkanı olarak en çok ne tür talepler geldiğinde zorlanıyorsunuz?’ sorusuna, “Belediye Başkanı olarak en çok sizin gibi geleceğimizin fidanlarından gelen bazı taleplere hemen, anında cevap veremediğim zaman zorlanıyorum. Mesela şimdi asfalt ve oyun grubu istiyorsunuz. Bunu hemen yapmak istiyorum fakat Belediyenin ekonomik durumu izin vermiyor. Bu tür talepler geldiğinde zorlanıyorum” cevabını verdi.

ÖĞRENCİLERDEN ÇEVRE KONUSUNDA HASSAS OLMASI İSTENDİ

Öğrencilerin çevre ile ilgili sorularını da cevaplayan Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yıl 5 bin fidan diktiklerini, gelecek yıl da 5 bin fidan daha dikeceklerini belirterek, “Çerkezköy’ümüzün ve çevremizin güzelleşmesine büyük önem veriyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Sizlerden isteğim kurduğumuz Çevre Gönüllüleri Derneğimize üye olun ve çevreye zarar veren, kirletenleri bizlere bildirin. Bizim fahri müfettişlerimiz olun ve çevreye zarar verenleri bizlere bildirin ki yarın daha güzel bir Çerkezköy’de birlikte yaşayalım” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.