Oğuz Alaca’dan büyük sürpriz

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sürpriz bir doğum günü kutlamasına sahne oldu. Belediye Kültür ve Sosyal İşler personeli Oğuz Alaca, eşi CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’nın doğum gününü sahada pankart açarak kutladı

Oğuz Alaca’dan büyük sürpriz
19 Mayıs 2016 Perşembe 11:40

 MAÇTAN ÖNCE PANKART AÇTI

Çerkezköy Belediyesi 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediyesi’nin 2 – 1’lik üstünlüğüyle tamamlanan Nurullah Narin Ortaokulu maçı sürpriz bir doğum günü kutlamasına sahne oldu. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Oğuz Alaca, eşi CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’nın doğum gününü maçtan önce açtığı pankartla kutlayarak eşine duygusal anlar yaşattı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADILAR

Turnuva maçının eşinin doğum gününe denk gelmesiyle hem takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan hem de hayat arkadaşının doğum gününü sürpriz bir şekilde kutlayan Oğuz Alaca, takım arkadaşlarıyla birlikte, üzerinde “Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım. Seni Seviyorum” yazılı pankartla sahaya çıktı. Pankartı gördükten sonra gözyaşlarına hakim olamayan Ebru Alaca tribünden kocasının bu jestini uzun süre alkışladı.

ÜSTÜN PERFORMANSI GALİBİYETİ GETİRDİ

Pankartın açılmasının ardından tribüne koşarak eşine sarılan Oğuz Alaca ise, çıktığı maçta sergilediği üstün performansla takımına galibiyeti getiren önemli faktörlerden biri oldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.