Ordu: Mustafa Yel FETÖ’cünün şablonunu versin

26’ncı Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in geçtiğimiz günlerde yerel basına verdiği “Ak Parti FETÖ’cülük anlamında en temiz partilerden biridir. Ak Parti FETÖ araştırmasını iyi yaptığı için FETÖ’cü sızma girişimlerinin önünde en iyi şekilde durmuştur.” demecine cevap verdi. Ordu, “FETÖ’cü dediğiniz şeyin kriterleri neler? Sayın Vekilim bize FETÖ’ye bulaşan kişilerin şablonunu verirse biz de mesafemizi ona göre ayarlarız.” dedi

Ordu: Mustafa Yel FETÖ’cünün şablonunu versin
05 Nisan 2017 Çarşamba 13:44

FETÖ’CÜ DEDİĞİNİZ ŞEYİN KRİTERLERİ NELER
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in geçtiğimiz hafta yerel basına verdiği “Ak Parti FETÖ’cülük anlamında en temiz partilerden biridir. Ak Parti FETÖ araştırmasını iyi yaptığı için FETÖ’cü sızma girişimlerinin önünde en iyi şekilde durmuştur.” demecine cevap veren ve Yel’e bazı sorular yönelten 26’ncı dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, “Ak Parti’de Tekirdağ’ın ikinci adamı olarak görev yapan Milletvekili Mustafa Yel’in ‘Bizde FETÖ’cü yok’ diye bir açıklaması var. Ben de bir vatandaş, eski bir milletvekili adayı olarak Sayın Vekilime soruyorum: FETÖ’cü dediğiniz şeyin kriterleri neler?” dedi.
ÇESİAD SEKRETERİNİ BİZ FETÖ’CÜ OLARAK GÖRÜYORDUK
Ak Partili bazı kurum yetkililerinin 17-25 Aralık’tan sonra FETÖ’cülere plaket verdiğini ifade eden Ordu, “Kuzey Irak’a gidilip FETÖ’cülere plaket verildi. Şu an tutuklu bunan ÇESİAD sekreterini biz FETÖ’cü olarak görüyorduk. Ancak son açıklamalarınızın ardından görüyoruz ki size göre öyle değilmiş.” diye konuştu.
BİNAYI FETHULLAHÇILARA VERDİLER VE ORASI KREŞ YAPILDI
Çerkezköy eski dönem Belediye yönetiminin, şu anda Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olan binayı FETÖ mensuplarına tahsis ettiğini kaydeden Ordu, “Binayı Fethullahçılara verdiler ve orası kreş yapıldı. 17-25 Aralık’tan sonra o bina geri alınmadı ve Fethullahçılar tarafından kreş olarak kullanılmaya devam edildi. Biz o binayı geri almayanları FETÖ’cü olarak görüyoruz ama siz öyle görmüyorsunuz.” ifadelerini kullandı.
FETHULLAH’IN OKULLARINDA YILLARCA ÜCRETSİZ EĞİTİM ALDI
Açıklamalarına devam eden Ordu, “Siyasi partinizi temsil eden bazı kişilerin çocukları Fethullah’ın okullarında yıllarca ücretsiz eğitim aldı. Yöneticiler de Fethullah adına kurban topladılar. Biz onları da FETÖ’cü biliyoruz ama size göre öyle değiller.” dedi.
ŞABLONUNU VERİRSE BİZ DE MESAFEMİZİ ONA GÖRE AYARLARIZ
“Bu arkadaşlar FETÖ’cü olarak görünmüyorsa bunun kriterlerini söyleyin de bizler de gidip bu kişilerden özür dileyelim.” diyen 26’ncı Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, “15 Temmuz’dan bir hafta sonra yaptığım açıklamada, meydanlara çıkan insanların içinde ‘Pirince benzeyen beyaz taşlar’ın olduğunu ifade etmiştim. O zaman bana yüklenmişlerdi. O beyaz taşların FETÖ’yü temsil ettiğini dile getirmiştim. Şimdi de ben Mustafa Yel’e soruyorum: Sayın Vekilim bize FETÖ’ye bulaşan kişilerin şablonunu verirse biz de mesafemizi ona göre ayarlarız.” açıklamalarında bulundu.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.