Otogar’a yeni park yeri yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Otogarı'nda, otobüs firmalarının da artmasıyla birlikte yaşanan yoğunluktan dolayı çevre genişletme çalışmaları başladı

Otogar’a yeni park yeri yapılıyor
22 Temmuz 2014 Salı 07:54

Çerkezköy Otogarı’na yaşanan yoğunluk nedeniyle otobüslerin park edebilmesi için 1500 metrekarelik bir alan daha ilave edildi.
1500 M2’LİK ALANA PARK YERİ YAPILIYOR
Geçtiğimiz aylarda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yeni Otogar’a yaptığı ziyarette de şu an çalışmaların yapıldığı alanla ilgili otogar park alanının genişletilmesi talimatını vermişti. Birkaç gündür devam eden çalışmalar sona yaklaşırken yaklaşık 1500 metrekare büyütülen otogarın yeni alanı otobüs park alanı olarak kullanılacağı ve otogar içindeki sıkışıklığı da hafifleteceği kaydediliyor.
YENİ BİR YOL ÇALIŞMASI YAPILABİLİR
Beton zemin ile kaplanan 1500 metre karelik alanda bayramda yoğunlaşacak olan otogarın park sıkıntısını gidereceği beklenirken önümüzdeki günlerde ise aynı yere yeni bir yol yapım çalışması yapılması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.