Sıcak asfalt bir yıl dayanmadı

Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından geçen yıl asfaltlanan Yuvalı, Demirler, Kadıköy ve Sofular hattı bir yılını doldurmadan patates tarlasına döndü. Mahalle sakinleri yolun bir yıl dolmadan bozulmasına tepki göstererek, araçlar için büyük tehlike saçan yolun bir an önce yapılmasını talep ettiler.

Sıcak asfalt bir yıl dayanmadı
23 Eylül 2014 Salı 08:12

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfaltla asfaltlanan Yuvalı, Demirler, Kadıköy ve Sofular Yolu patates tarlasına dönmüş durumda.

YOL BİR AN ÖNCE YAPILMALI
27 kilometrelik yolun Yuvalı’dan sonraki kısmında asfaltta parçalanmalar nedeniyle devasa çukurlar oluşmuş durumda. Bu hattı sıklıkla kullanan Mahalle sakinleri, daha bir yıl olmadan yolun bu hale gelmesine bir anlam vermediklerini belirterek, “Bu yol yapılırken yetkilerin yolun hiç bozulmadan yıllarca kullanılabileceğini söylediler. Ama görünen durum hiçte öyle olmadığını gösteriyor. Bir yıl dolmadan patates tarlasına dönen yol araçlarımıza zarar verdiği kadar, kazalara da davetiye çıkarıyor. Bu yolda ciddi bir kaza yaşanmadan yolun bir anca önce yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

UZUN YILLAR DAYANACAK YOL!

Geçtiğimiz yıl bu yolda asfaltlama çalışmaları devam ederken açıklamalarda bulunan Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeleri şunları dile getirmişlerdi:
“Bu çalışmada kullanılan asfalt 1. sınıf sıcak asfalttır. Hastanenin yanından başlayan çalışmalarda ilk önce 5 cm’lik, onun üzerine de 7 cm’lik asfalt döşeniyor. Toplamda 12 cm kalınlığı olan sıcak asfalt Saray halkına bu yolda uzun yıllar sorunsuz seyahat etme imkânını sağlayacaktır.”

UZUN YILLAR DENİLDİ AMA BİR YIL SÜRMEDİ
Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeleri’nin ‘Saray Halkına uzun yıllar sorunsuz seyahat etme imkanı sağlayacak’ dedikleri yol, daha bir yıl dolmadan bozularak Meclis Üyelerini de yalancı çıkarmış oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yanıkağıl - 10 yıl önce
yanıkağılda da manzara aynı tamir ettiler arkalarından 20 gün sonra yine patladı yetkili yol cizgilerini yapacağız dedi ses yok