Sitespor ilk haftada bir puana razı oldu

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sitespor ligin ilk hafta karşılaşmasında evinde Malkara Belediyespor’u konuk etti. Müsabakada Mustafa Dündar’ın golü ile öne geçen Sitespor ilk devrenin kalan dakikalarında Ömer Atıcı’nın golüne engel olamadı. İkinci yarıda gol sesi çıkmazken, karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Sitespor ilk haftada bir puana razı oldu
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:41

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI
Tekirdağ Süper Amatör Ligin ilk hafta karşılaşmasında Sitespor ile Malkara Belediyespor puanları paylaştı. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sitespor Mert Yıldırım, Kadir Sağlam, Semih Çelik, Naim Pirinç, Fevzi Altan, Hicabi Mertcan Tural, Türker Elbeli, Fırat Aşık, Mustafa Dündar, Fahrettin Temur, Mert Alslanalp kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Malkara Belediyespor ise karşılaşmaya Ömer Faruk Çiçek, Semih Köksal, Şahin Limon, Başar Pınar, Bilal Arıcan, Erhan Ak, Tarkan Hanci, Ömer Atışçı, Gökay Alpçoğay, Burak Alagöz ilk onbiri ile çıktı.

GOL PERDESİNİ MUSTAFA AÇTI
İlk dakikalarda orta alanda topa daha çok sahip olan Sitespor sol kanattan Mert ile geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamadı. İlerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor arzuladığı gole Mustafa Dündar’ın ayağından bulduğu golle ulaştı. Sol kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan tecrübeli oyuncu Mustafa Dündar şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

ÖMER SKORA DENGE GETİRDİ
Malkara Belediyespor ise ilerleyen bölümlere doğru toparlanarak beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Sitespor ise önde olmanın avantajı ile rakibi karşısında kontra ataklarla etkili oldu. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarına doğru ataklarını sıklaştıran konuk ekip Malkara Belediyespor beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Burak Alagöz müsait pozisyonda bulunan Ömer Atışçı’yı topla buluştu. Ömer Atışçı’da şık bir vuruş ile Mert’i mağlup ederek skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın da ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı ve ilk devre de karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlandı.

MÜSABAKA 1-1’LİK EŞİTLİK İLE TAMAMLANDI
Sitespor ikinci devre taraftarına karşı istediği futbolu ortaya koyamadı. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci devresinde de iki ekipte yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.