Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı ön eleme sınavları yapıldı

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da konservatuarda öğrenci olmak isteyen adaylar yetenek kabul sınavlarına katıldılar. Bu sınavlarda başarılı olan adaylar 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı’ndan itibaren konservatuar öğrencisi olmaya hak kazanarak, dört yıllık sanat eğitimlerine başlayacaklar.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı ön eleme sınavları yapıldı
30 Eylül 2014 Salı 07:24

2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılı için 175 adayın başvurduğu yetenek kabul sınavı Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı’nda gerçekleştirildi. Konservatuarda Müzik, Dans, Tiyatro ve Çalgı Yapım alanlarında sanatta yeterlilik sahibi olabilecek öğrenciler yetiştirilecektir.

Bu yılda her yıl olduğu gibi geniş katılımla gerçekleştirilen kabul sınavlarında aday öğrencilerin başarı durumları eğitmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Komisyonları ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral eğitmenlere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.