Süper Amatör’de özlem sona eriyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi bu hafta başlıyor. Daha önce 19 Ekim’de başlaması planlanan lig Türkiye Amatör Ligler Federasyonu tarafından 26 Ekim Pazar gününe ertelenmişti. 12 Takımla oynanacak olan Süper Amatör Lig’de Çerkezköy’ü, 1911 Çerkezköyspor ve Çerkezköyspor temsil edecek.

Süper Amatör’de özlem sona eriyor
24 Ekim 2014 Cuma 07:56

2014-2015 SEZONU PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR
Tekirdağ Süper Amatör Lig bu hafta sonu sezonun ilk hafta maçları ile start alıyor. 2014-2015 sezonunda mücadele edecek olan Çorluspor 1947, 1911 Çerkezköyspor, Çorlu Kültür Sultanspor, Çorlu Gençlerbirliği, Ergene Belediyespor, Malkara Belediyespor, Muratlı Belediyespor, Çerkezköyspor, Sitespor, Kapaklıspor ve Karadeniz Gençlikspor mücadele edecek.

HER İKİ KULÜPTE HAZIR MESAJI VERDİ
Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan ve Çerkezköy’ü temsil edecek olan 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor yeni sezon öncesi yaptıkları transferlerle lige iddialı giren takımların başında geliyor. Yaptıkları hazırlık maçlarında da sezon öncesi hazır mesajı veren iki kulüpte bu sezon ligde başarılı sonuçlar almak için hazırlıklarını sürdürüyor.

YENİDEN BAL’A ÇIKMAYI HEDEFLİYOR
Geçtiğimiz hafta Gazeteciler derneği turnuvası finalinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u rahat geçen Çorlu 1947 Spor bu sezon taraftarının da desteğini arkasına alarak eski günlerine dönmek istiyor. Lig’de bu sezonun iddialı takımlarından Çerkezköyspor ise lige iyi bir başlangıç yaparak geçen sezon düştüğü BAL ligine yeniden çıkmayı hedefliyor.

HAZIRLIK MAÇLARINDA İDDİALI OLDUKLARINI GÖSTERDİLER
Bu sezonun bir diğer iddialı temsilcilerimizden  1911 Çerkezköyspor yeni yapılanmayla beraber Süper Amatör Lig’in en iddialı takımların başında geldiğini hazırlık maçlarında gösterirken, yapılan üst düzey transferlerle kaliteli ve geniş kadro oluşturdu. Yönetimden, sporculara kadar yeni jenerasyon olan 1911 Çerkezköyspor’da hedef Çerkezköy’de futbolu hak ettiği yere taşımak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.