Tapu artık gözetleniyor

Başta İzmir olmak üzere yurdun değişik yerlerinde Tapu Kadastro Müdürlüklerine yapılan operasyonların ardından Erna Center'da bulunan Tapu Müdürlüğü'nde de kameralı dönem başladı.

Tapu artık gözetleniyor

KAMERALI DÖNEM BAŞLADI

Son günlerde kamuoyunu yurt genelinde meşgul eden ve biranda tüm dikkatlerin üzerine çeken Tapu Daireleri'nin kamuoyunda oluşan kötü imajını silmek için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü harekete geçerek, tapu dairelerinde kameralı dönemi başlattı.

ÇERKEZKÖY'E DE YERLEŞTİRİLDİ

Yurdun birçok yerinde bulunan Tapu Daireleri'ne, kamera yerleştirmek için harekete geçen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, bu kapsamda Erna Center'da bulunan Çerkezköy Tapu Müdürlüğü'nün de her tarafını kameralar ile donattı.

HERKES MEMNUN

Rüşvet, adam kayırma, vatandaşa kötü muamele gibi olayların önüne geçmek isteyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün başlattığı bu uygulama vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılanırken, emlakcılar ve arsa komisyoncuları tarafından da yeni uygulama sevinç ile karşılandı!

SORUN YOK

Gazetemize görüşlerini açıklayan bazı emlakcılar ve arsa komisyoncuları, yeni uygulamadan duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, "Daha öncede işlerimiz son derece hızlı bir şekilde Tapu Dairesi'nde yapılıyordu. Personel son derece güleryüzlü ve anlayışlı davranıyordu. Kameralı dönemin başlaması ile birlikte herkesin işi daha bir sıkı takip ediliyor. Bu uygulamadan emlakcılar olarak ve birer vatandaş olarak son derece memnununuz.

KÖTÜ İMAJ DÜZELECEK

Bu yeni uygulama ile birlikte Tapu Daireleri'nde oluşan kötü imajın da yıkılacağına inanıyoruz. Özellikle burada çalışan arkadaşlar ve emlakcıların imajında önemli bir düzelme olacak" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.