Tekirdağ'ın değerleri de kitaplaştı

Namık Kemal Üniversitesi tarafından Tekirdağ Valiliği ve ilçe kaymaklarıyla ortaklaşa düzenlenen ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi bakımdan değerlendirmelerin ele alındığı geçen yıl yapılan 'Değerler Sempozyumu' kitaplaştı. Tekirdağ'ın Değerleri Sempozyumu olarak çıkartılan kitap 163 sayfa ve iki ciltden oluştu

Tekirdağ'ın değerleri de kitaplaştı
10 Haziran 2011 Cuma 00:00

Namık Kemal Üniversitesi 2010 yılı içinde Tekirdağ ve ilçelerinde düzenlediği sempozyumun sonucunu "Tekirdağ'ın Değerleri" adlı iki ciltlik bir eserde topladı. Kitapta 9 ayrı sempozyumdaki sunumlar yer alıyor.
Geçen yıl Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ Valiliği'nin ortaklaşa düzenlediği "Tekirdağ'ın Değerleri" sempozyumu kitaplaştırıldı. Başta Tekirdağ olmak üzere ilçelerde düzenlenen sempozyumlardan birisi de Çerkezköy'de Mesyek Yüksek Okulu'nun öncülüğünde gerçekleştirilmişti. Daha sonra "Çerkezköy'ün Değerleri" adıyla kitaplaştırılan sempozyumun bir benzeri şimdi tüm Tekirdağ için yapıldı. Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü'nün hazırladığı kitap iki ciltten oluştu.
Toplam 163 sayfalık kitapta her bir ilçe ve merkezde yapılan sempozyumlarda uzman ve araştırmacıların yaptıkları sosyal, kültürel, ekonomik ve coğrafi sunumlar tek tek yer aldı. Kitabın ilk ciltinde Tekirdağ, Hayrabolu, Şarköy, Çorlu ve Malkara'da yapılan sempozyumlar yer alırken ikinci ciltte Çerkezköy, Saray, Muratlı ve Marmara Ereğlisi'ndeki sempozyumlar yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.