Vali Ceylan Karaağaç’taki okulu inceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı Karaağaç Mahallesi’nde yaptırdığı ve yakında eğitim öğretime başlayacak olan okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Vali Ceylan Karaağaç’taki okulu inceledi
08 Şubat 2017 Çarşamba 12:13

11 İLÇEYE 11 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA YAPILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ’11 İlçeye 11 Okul’ projesi kapsamında Kapaklı Karaağaç Mahallesi’nde yaptırdığı ve yakın zamanda eğitim öğretime başlayacak okulda incelemeler yapıldı. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Kapaklı Belediye Başkanı’nın yaptığı incelemelerde okulun son durumu kontrol edildi.
YAKINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYACAK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tekirdağ Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Yüzer ile birlikte ilçemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan okulumuzda incelemelerde bulunduk. Yakında eğitim ve öğretime başlayacak okulumuz ilçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.