Varol ikinci kitabını Akay’a hediye etti

Kentimizin ve bölgemizin tanınan siyasetçilerinden ve simalarından Hayri Varol, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, anılarını ve yaşadıklarını anlattığı ikinci kitabı “Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken” adlı imzalı eserini hediye etti.

Varol ikinci kitabını Akay’a hediye etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Ekim 2021 Cuma 11:33

Kitabın konusu hakkında bilgi veren Hayri Varol, “Askerden büyük umutlarla dönen Halil, ailesinin ihanetiyle sarsılır. Çareyi çok sevdiği karısı Havva’yı alıp hiç bilmediği bir kente göç etmekte bulur. Yeni bir hayata kavuşma umuduyla göç ettikleri Çerkezköy’de onları büyük bir yaşam mücadelesi beklemektedir. Bir yandan geçim derdi bir yandan ise varoluş buhranlarıyla sarsılan Halil kendini büyüme hırsı ve intikam arzusuna adar. Onun bu arzuları kaybettiklerini geri verecek mi? Yoksa elindekileri kaybetmesine mi yol açacak?” dedi.

İkinci kitabını yayınlayan, Hayri Varol’a ziyareti için teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bölgemizin bilinen isimlerinden biri olan Hayri Varol’u ikinci kitabını çıkardığı için kutluyorum. Bu kitabını da büyük bir merak ve heyecan içerisinde okuyacağım. Umarım yeni eserlerle bizleri buluşturmaya devam eder. Kendisini tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyorum”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.