Vatandaşla pozitif iletişim

Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Vatandaşla Pozitif İletişim’ konulu günübirlik eğitim çalışması, geniş çaplı bir katılımla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşti

Vatandaşla pozitif iletişim
26 Kasım 2015 Perşembe 16:16

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı’nın takdim konuşmasıyla başlayan eğitimin açılış konuşmasını yapan Birlik Üyesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak üyesi olduğumuz Trakyakent ve Marmara Belediye Birliklerinin ortak çalışma programına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başta Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olmak üzere çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyor, teşekkür ediyorum. Personellerin bilinçlenmesine katkıda bulunacak oldukça etkili bir konuya değinildiğini, yoğun bir katılım ve ilginin olduğunu gözlemliyoruz. Vatandaşla Pozitif İletişim konusunun, özellikle belediye çalışanlarımızın vatandaşla olan ilişkilerine katkı sağlayacağına inanıyorum. Eğitim programının tüm personelimize yararlar getirmesini temenni ediyor, katılımlarınız tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

EĞİTİM, AHMET EKİZ TARAFINDAN VERİLDİ

Yönetim Danışmanı Ahmet Ekiz eğitim çalışmasına ilgi göstermeleri nedeniyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye birim amirleri ve personellere teşekkür etti. Ekiz, katılımcıları, belediye personelinin vatandaşa karşı olan uyumlu davranış, tutum, karşılıklı diyalog ve ilişkileri konusunda sunum eşliğinde kapsamlı şekilde bilgilendirdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.