Yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak’ta yavru bir kedi, park halindeki bir aracının sol ön tekerleğinin üstündeki davlumbaza sıkıştı. Araçtan gelen kedi miyavlamalarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine Hatip Sokak’a gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, yaklaşık yarım saat süren bir çalışmanın ardından yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkarmayı başardılar

Yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı
05 Temmuz 2015 Pazar 17:44

 VATANDAŞLAR İTFAİYEYİ ARADI

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak’ta ilginç bir olay yaşandı. Park halindeki bir aracın motoruna giren yavru bir kedi aracın sol ön tekerleğiyle davlumbazının arasına sıkıştı. Araçtan gelen miyavlamaları duyan vatandaşlar vakit kaybetmeden itfaiye ekiplerini arayarak yardım istediler.

YARIM SAATLİK BİR ÇALIŞMA SONUNDA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Yapılan ihbarın ardından aracın bulunduğu bölgeye gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri başta kedinin sıkıştığı yeri bulmakta zorlansalar da kısa bir süre içinde tekerlekle davlumbaz arasına sıkıştığını anladılar. Kaputu açarak kediye ulaşamayan itfaiye ekipleri, aracın davlumbazını sökerek yaklaşık yarım saat süren bir çalışmanın ardından yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkarmayı başardılar.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.