Asfalt bilmecesinin asıl yüzü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ihalesi Mart ayında, yer teslimi de Nisan’da yapılan asfalt ihalesine rağmen Çerkezköy’de henüz bir metrekarelik bile asfaltlama çalışması gerçekleştiremedi. Aradan geçen 6 aylık sürede herhangi bir çalışma yapılmazken, asfalt mevsiminin de sonuna gelinmesiyle, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene Çerkezköy’de asfaltlama çalışması yapamayacağı neredeyse kesinleşti. Çalışmaların gerçekleşememesinin nedeni ise oldukça ilginç

Asfalt bilmecesinin asıl yüzü
20 Eylül 2018 Perşembe 17:09

ÜZERİNDEN 6 AY GEÇTİ
Bilindiği üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy’de asfalt serimi yapabilmek için Mart ayında ihaleye çıkıp, Nisan ayında da yüklenici firmaya yer teslimi yapmıştı. Aradan 6 ay geçmesine rağmen Çerkezköy’e bir metrekare bile asfalt serilemedi. Asfalt mevsiminin de sonuna gelinmesiyle, Çerkezköy’ün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmasına tabi tutulamayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

AKP KAPAKLI TEŞKİLATI’NIN İTİRAZIYLA DURDURULDU
Çerkezköy’ün hizmet almasına engel olan şey ise AKP Kapaklı İlçe Teşkilatı. Hatırlanacağı üzere, AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve Yönetimi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın Kapaklı’nın yolları için çıktığı asfalt ihalesi kapsamında kurulacak olan asfalt plent tesisi için Tekirdağ Valiliği’ne itirazda bulunmuş ve bahse konu tesisin kurulması Valilik kararıyla engellenmişti.

AKP, İKİ İLÇENİN DE HİZMET ALMASINA ENGEL OLDU
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ihaleyi alan firmayla, Kapaklı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ihaleyi alan firma aynı olunca, AKP Kapaklı İlçe Teşkilatı sadece Kapaklı’nın değil; Çerkezköy’ün de asfalt hizmeti almasını engellemiş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.