Doğan, lojmanları takibe aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 2017 Ocak ayında Anayasa görüşmeleri esnasında Meclis'te eski Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşmüş ve Işık, Çerkezköy Astsubay Lojmanları ile ilgili konuyu işaret ederek Emre Köprülü'ye “Sizin işi çözdük. Başkana müjdeyi verin” demişti. O günlerde Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün de konu ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüşerek olumlu bilgiler vermiş; söz konusu alanı Çerkezköy’e kazandırmak için çalışmalar yaptıklarını belirtmişti ancak görüşmelerin ardından 11 ay geçmesine rağmen altı yol kavşağının oradaki Astsubay Lojmanları ile ilgili herhangi bir olumlu gelişme yaşanmadı. Konuyu Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’a hatırlatmamız üzerine Doğan, konunun aslında çözülmüş olması gerektiğini, takipçisi olacağını ve önümüzdeki günlerde gidişatla ilgili bilgilendirmede bulunacağını ifade etti.

Doğan, lojmanları takibe aldı
29 Kasım 2017 Çarşamba 18:00

BAŞKAN AKAY ESKİ BAKAN IŞIK’LA GÖRÜŞMÜŞTÜ
Hatırlanacağı üzere dört bloğun ruhsatsız olduğu (daha sonra yıkıldı), iki bloğun ise deprem testini geçmediği Astsubay Lojmanları ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Milli Savunma Bakanlığı'na giderek konuyu eski Bakan Fikri Işık ile paylaşmıştı. Söz konusu alanın Çerkezköy’e kazandırıldığı takdirde trafiği rahatlatacağı ve yeni yaşam alanı yaratma konusunda Çerkezköy’ün önünü açacağını belirten Akay’a, eski Bakan Fikri Işık’ın da aynı şekilde olumlu yaklaşımlarda bulunduğu bildirilmişti.
AK PARTİLİ VEKİLLER DE DESTEK OLMUŞTU
Konu ile ilgili Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Ayşe Doğan’ın da kapısını çalan Akay, her iki vekile de dosyayı teslim etmişti. Ak Partili vekillerin de Başkan Akay ile aynı düşüncelerde olduğu ve söz konusu alanı Çerkezköy’e kazandırmak için çalışmalar yaptıkları belirtilmişti.
ESKİ BAKAN FİKRİ IŞIK ‘SİZİN İŞİ ÇÖZDÜK’ DEMİŞTİ
Bu gelişme üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 2017 Ocak ayında Anayasa görüşmeleri esnasında Meclis'te eski Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşmüş ve Işık, Çerkezköy Astsubay Lojmanları ile ilgili konuyu işaret ederek Emre Köprülü'ye “Sizin işi çözdük. Başkana müjdeyi verin” demişti.
AYŞE DOĞAN KONUYU TAKİBE ALDI
Bu görüşmelerin ardından yaklaşık 11 ay geçmesine rağmen Astsubay Lojmanları ile ilgili herhangi bir olumlu gelişme yaşanmadı. Konuyu Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’a hatırlatmamız üzerine Doğan, konunun aslında çözülmüş olması gerektiğini, takipçisi olacağını ve önümüzdeki günlerde gidişatla ilgili bilgilendirmede bulunacağını ifade etti.
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.