Eğitim camiasını kahvaltıda bir araya getirdiler

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, Çerkezköy’deki eğitimcileri kahvaltıda ağırladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen kahvaltı programında Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz ve yönetimi, davetlileri kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi

Eğitim camiasını kahvaltıda bir araya getirdiler
23 Kasım 2015 Pazartesi 18:51

KATILIM YOĞUN OLDU

Dün saat 09.00’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nayır ve Yusuf Hayri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

ÇALIŞMALARIMIZA BERABER DEVAM EDECEĞİZ

Yönetim ile birlikte davetlileri kapıda karşılayan ve yemek boyunca da yakından ilgilenen Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Öğretmenler günü arifesinde böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için başta Yaşar beye ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon geleneksel olarak yapılıyor. Katkıları, bizleri bir arada bulundurmaları onlar adına da güzel bir çalışma. Camiada bulunan tüm aktörler bizler için çok önemli. Beraber Çerkezköy’deki eğitimin kalitesini geliştirmeye ve bunu en üst seviyeye taşımak hepimizin sorumluluğunda olduğundan hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MÜCADELEYE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Biz bugün bir araya gelince eğitim hayatının dertlerini, Çerkezköy’deki sıkıntılarını konuşma fırsatı da buluyoruz. Bizler burada bir araya gelirken, öğretmenlerimiz, çocuklarımızın ve evlatlarımızın eğitimine devam ediyor. Eğitim hayatının bir parçası olan okul aile birliği başkanları ve yönetimleri de burada, sizlerle hep birlikte umut ediyorum ki eğitimin kalitesini biraz daha yukarı çıkaracağız. Katkı sağlamak adına mücadele ediyoruz. Bu mücadeleye katılan herkese teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününü de en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

ENERJİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAYA ÇALIŞIYORUZ

Programda son olarak konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimine teşekkür ederek, “Bizleri bir araya getiren tam da öğretmenler gününden bir gün önce bu kahvaltıda buluşturan derneğimizin çok kıymetli başkanı Yaşar bey ve yönetimine teşekkür diyorum. Bu vesile ile bu kahvaltıda eğitimle ilgili hususları son bir kez daha gözden geçirme imkanı buluyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi çocuklarımızın geleceği, sorumluluğu bizlerin omuzlarının üzerindedir. Her nefes alışverişimizde bu sorumluluğu taşıyoruz. Bu yüzden bütün gücümüzü enerjimizi kullanmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Eğitim ile ilgili her konuya müdahil olduklarını ifade eden Kaymakam Kubilay, “Mümkün olabildiği kadar bütün etkinliklere, faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneğimizin düzenlediği kahvaltı ile artık her yıl geleneksel hale gelmesi bakımından ilçemizde eğitimle ilgili herkesi bir araya getirmesi bakımından önemsiyoruz. Kendilerine teşekkür ediyor ve dernek faaliyetlerinde başarılar diliyorum. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyor, yapmış oldukları hizmet ve fedakarlıklardan dolayı da tebrik ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.