Ahmet Biryol Cumhuriyet ile yaşıttı

Kurban Bayramı arefesinde hayata gözlerini yuman ve bayramın birincAhmet Muhtar Cumhuriyet ile yaşıttıi günü son yolculuğuna uğurlanan 25 yıl kesintisiz İstasyon ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı yapan Ahmet Biryol Cumhuriyet ile yaşıttı

Ahmet Biryol Cumhuriyet ile yaşıttı
25 Ekim 2013 Cuma 07:11

1923 yılında Çerkezköy’de doğan ve Sadullah, Neriman, Yılmaz, Suna ve Özkan isimli 5 çocuğu bulunan Ahmet Biryol, 1969 ile 1994 yılları arasında kesintisiz Çerkezköy’de 25 yıllık muhtarlık yaptı. 1969 yılında İstasyon Mahalle Muhtarı seçilen ve daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi oluşturulunca bu mahallenin muhtarı seçilen Ahmet Biryol, bu görevi 1994 yılına kadar yaptıktan sonra koltuğu şuanda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı olan Şükrü Dumanlar’a bıraktı.
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Cumhuriyet ile yaşıt olan Ahmet Biryol’un vefatı sevenleri ve mahalle sakinleri tarafından üzüntü ile karşılanırken, merhum muhtarı son yolculuğunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Azcan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Zeki Gürcün, Vahap Akay, Subaykan Pandar, Ensar Sivri, Remzi Garip, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, muhtarlar ve Çerkezköylüler yalnız bırakmadı.
MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
5 evlat ve 7 torun sahibi olan Ahmet Biryol için yakınları önceki gün Mevlid-i Şerif okuturken, Çerkezköy’e büyük hizmetleri bulunan merhum Ahmet Biryol’a Allah’tan rahmet başta çocukları ve torunları olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.


Etiketler; #Ahmet #muhtar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.