Kırıp dökülen AK Parti mi yoksa milli servet mi?

Veliköy'de 21 Temmuz akşamı bir grup serseri tarafından Veliköy Belediyesi tarafından Kebir Camii'nin karşısına yapılan yeni parkın aydınlatma direklerinin lambaları ve parkın çitlerine zarar verildi.

Kırıp dökülen AK Parti mi yoksa milli servet mi?
27 Temmuz 2007 Cuma 08:20

Bir grup serserinin, 'Yarın (22 Temmuz Pazar) ampüller sönecek' diye parkın aydınlatma direklerine zarar verdiklerini ve çitleri yıktıkları öğrenilirken, Veliköy halkı parklarına zarar veren serserilere sert tepki gösterdi.

BAŞKANDAN SERT TEPKİ

Parklardaki ampüllerin kırılmasına, çitlerin yıkılmasına çok üzüldüklerini belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Bunu yapanlanra diyecek kelime, laf bulamıyorum. Bunlar olsa olsa insanlıktan nasibini almamış kimselerdir" diye sert tepki gösterirken, şunları söyledi:

AK PARTİ BİTTİ Mİ?

"Şimdi oradaki çitleri kırdınız, aydırlatma direklerini kırdınız diye ampül dediğiniz AK Parti bitti mi? Seçimlerden yenilgi ile mi ayrıldı? Hayır, böyle bir şey olmadı, aksine AK Parti, beldemizde ve ülkemizde oylarını önemli oranda arttırdı ve yeniden tek başına iktidar oldu. Beldemizde diğer partilerin aldıkları oyları alt alta topladığınız zaman bile AK Parti'ye ulaşmıyor. Durum böyle iken, Veliköy'de yaşayan vatandaşlarımız demokratik tercihlerini en işi şekilde kullanacakken, seçimden bir gece evvel böylü bir soytarılık yapılmasına hiçbir anlam veremedik, hepimiz çok üzüldük.

ZARAR GÖREH VELİKÖY

Parklara zarar veren, daha doğrusu verdiren serseriler bilsinki, bu parklar, aydınlatmalar Veliköy halkının parası ile yapılıyor. Yani zarar gören, mağdur burada AK Parti veya Belediye Başkanı değil, tamamen Veliköy halkıdır."

OYLARIMIZI ARTTIRDIK

Yapılan genel seçimlerde AK Parti'nin veliköy'de elde ettiği başarıyı da değerlendiren Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Oylarımızı ciddi oranda arttırdık. Diğer tüm siyasi rakiplerimizi alt alta topluyoruz ama yine bir AK Parti etmiyor.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yapılan icraatları, gelen hizmetleri Veliköy halkı bu seçimde çok iyi değerlendirmiştir. Oyunu güven ve istikrardan yana kullanmışktır. Bu da bizlerin bundan sonraki çalışmalarımızı daha bir aşk ve şevkle yapmamıza vesile olacaktır. Başbakanımızın dediği gibi; 'Durmak yok, yola devam'" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.