Gençlik Merkezi’nde geri sayım

Temeli 2014 yılında atılan ve ilk yüklenici firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle yapımı geciken Çerkezköy Gençlik Merkezi, yapının ikmal inşaatı yapım işini alan yüklenici firma tarafından neredeyse tamamlandı. Haziran ayında Çerkezköy’ü ziyaret eden dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak’ın 30 Temmuz 2018 için vermiş olduğu açılış sözü tutmazken; yaklaşık 80 metrelik bir kanalizasyon altyapı çalışması kalan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin 15 gün içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor

Gençlik Merkezi’nde geri sayım
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:33

Yapımına 2014 yılında başlanan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin 15 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor

15 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK
Yetkililerden edinilen bilgilere göre, Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin teslim alınması için yaklaşık 80 metrelik bir kanalizasyon altyapı çalışması kaldı. Bu çalışmanın da 15 gün gibi bir sürede tamamlanacağı öngörülürken; bu sürenin sonunda Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin teslimi gerçekleşecek.

SPOR SALONU VE EĞİTİM ODALARI OLACAK
Yakın zamanda hizmete açılacak olan Çerkezköy Gençlik Merkezi’nin içerisinde resim ve müzik derslikleri, plastik sanatlar dersliği, kütüphane, idari odalar ve kantin bulunacak. Konferans salonu, tiyatro sahnesi olarak da kullanılabilecek; spor alanında ise basketbol, voleybol, taekwondo ve badminton sporları yapılabilecek.

HALK EĞİTİM HİZMETLERİ BÖLGE HALKINA YAKINLAŞACAK
Halk Eğitim Merkezi prensibiyle hizmet verecek olan Gençlik Merkezi’nde, Halk Eğitim Müdürlüğü’nden talep edilen usta öğreticiler ders verecek. Bölgede bulunan vatandaşların uzaklara gitmeden, yakında ve daha sağlıklı bir ortamda halk eğitim hizmetleri alabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.